9 augusti 2014
12:30

Bälinge IF P99/00/01

Referat: Fanna BK P00 - Bälinge IF P99/00/01

Första matchen på höstsäsongen i strålande sol. Vi inleder lite trevande men är det spelförande laget; inga direkta målchanser under första 30 men strax innan halvtid springer sig Philip sig fri på kanten och avslutar disktinkt och vi går till halvtidsvila i ledning.
I andra halvlek kontrollerar vi matchen men vi lyckas inte göra några mål så lite nervöst är det. Nervositeten försvinner efter att Hampus dribblar sig igenom från sin plats på mittfältet, väggar med Sander och avslutar utan chans för målvakten. Chrisse springer sig några minuter senare fri på högerkanten (vad gör vår mittback där?) och spelar fint in till Victor som chip-lobbar in slutresultatet 3-0.
Bra match av alla spelare i den tryckande värmen - lovar gott inför fortsättningen.